Bedrijfsrapportages

Het doel van een bedrijfsrapportage

Jouw bedrijf is uniek en dat mag iedereen weten. Maar hoe ga je mensen dit vertellen? "Een foto zegt meer als 1000 woorden", is het gezegde. (al beweren sommige anders). Ook hier is dit gezegde van toepassing. Doormiddel van een bedrijfsrapportage kun je visueel maken wat jouw bedrijf doet, waar het voor staat en wat het uniek maakt. In hoeveel woorden heb jij de missie of visie van jouw bedrijf beschreven? Zijn dat 2 of 3 worden?

Het uiteindelijke doel van een bedrijfsrapportage is natuurlijk een beeldbank op te bouwen waarmee je goed kunt laten zien welke kernactiviteiten jullie uitvoeren. Daarnaast is het een stukje van je huisstijl wat je in beeld wilt uitdrukken. Je wilt visueel maken wat iedereen die binnen jouw bedrijf werkt al weet en helemaal voelt. Een klant moet in een of twee foto's kunnen zien wat de sfeer bij jullie is. Met een paar meer foto's heeft de klant direct door wat jullie voor hem kunnen betekenen. Dat is de kracht van een goede bedrijfsrapportage.

Bedrijfsrapportage: De deal

Onze aanpak voor de perfecte bedrijfsrapportage op maat

Nu je weet wat de kracht is van een goede bedrijfsrapportage, ben je klaar om visueel duidelijk maken waar je voor staat of wat jij de klant te bieden hebt. Maar, zoals al eerder gezegd, is elk bedrijf uniek. Daarom gaan wij niet zomaar voor jullie aan de slag en lukraak plaatjes schieten.

Stap 1. Inventarisatie

Samen met jouw gaan we naar de ins & outs kijken van je bedrijf. Dit doen we in een ontspannen kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertellen je ons precies wat jullie bedrijf doet en wat de kernwaarden en activiteiten van het bedrijf zijn. Ook wij zullen nog het een en ander toelichten over ons bedrijf. Daarnaast nemen we nog eens rustig door het hele traject er uit zal zien.

Stap 2. De dag van de bedrijfsrapportage plannen en uitvoeren

Na het inventarisatiegesprek weten wij wat jullie doen en kunnen we een passende offerte uitbrengen. Hierin staat beknopt een conceptrichting, de verwachte kosten en de geschatte tijd die nodig is om de rapportage te maken. Als de offerte akkoord is gaan we een concept in detail uitwerken met jullie. Hierbij plannen we de dag waarop de shoot plaats vind en wat er allemaal gefotografeerd moet worden. Zo kunnen jullie er voor zorgen dat de juiste personen en middelen beschikbaar op het juiste tijdstip.

Als alles uitgewerkt en akkoord is bevonden zullen we de geplande dag de shoot uitvoeren.

Stap 3. De oplevering

Na de shootdag duurt het ongeveer 14 dagen om alle foto's op te leveren. Zijn er een aantal shots die jullie snel nodig hebben? Geen probleem, geef dit op voorhand aan, dan nemen we dit mee in de planning. De foto's worden in detail nabewerkt en digitaal opgeleverd in twee formaten (Web/social media content optimized & full resolution). Hiermee kun je in de toekomst op de website, in flyers of in presentaties duidelijk maken wat je kunt of waar je bedrijf voor staat.

Wij maken die professionele, pakkende foto’s die je potentiële klanten overtuigen. Zo weten zij dat jij een goede zakenpartner en zijn beste keus bent!
Een gesprek inplannen? Neem dan contact met ons op!

Een bedrijfsrapportage is er al vanaf €325,- (excl. btw)

Scroll to top