Zakelijke Portretten

Waarom is een zakelijk portret van belang?

Als bedrijf wil je een professionele indruk achter laten. Maar hoe doe je dat als mensen jouw of je personeel nog niet persoonlijk gezien hebben? Foto's zijn dan natuurlijk het beeldmateriaal om mee te communiceren. Je kunt een zakelijk portret op vele manieren tot stand laten komen. Zo kun je bijvoorbeeld een foto voor of in jullie kantoor maken waarmee je, naast je zelf, ook iets van je bedrijf laat zien. Ook strakke foto's voor een zwarte of witte achtergrond kunnen een hele stijlvolle, professionele indruk maken. Je kunt dit helemaal in lijn trekken met de huisstijl of branding van jouw merk.

Naast de professionele indruk die een zakelijk portret maakt, zien je klanten ook meteen met wie ze te maken krijgen. Jij of je werknemers zijn een 'onbekenden' meer voor je klant. Dit maakt de erste kennismakingsgesprekken een stuk relaxter en losser. Op deze manier kun je sneller een band op bouwen met je klanten en zullen zij sneller over gaan tot een koop!

Wat kunnen wij zakelijk voor je doen?

Wil je het personeel professioneel op de foto hebben staan? Moet dit een goede indruk achter laten?
Wij denken met je mee en creëren een passende look voor jouw bedrijf en maken wij van de betreffende medewerkers een passend zakelijk portret.

Hieronder vindt je enkele voorbeelden van de zakelijke fotografie die wij voor klanten hebben uitgewerkt.
De foto's zijn uitstekend geschikt voor websites of bijvoorbeeld als profiel foto voor de zakelijke social media accounts.

Ben je enthousiast en geïnspireerd geraakt? Wacht dan niet en neem contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden!

Scroll to top