Bedrijfsrapportages

Je wilt je bedrijf op de kaart zetten? Visueel duidelijk maken waar je voor staat of wat jij de klant te bieden hebt?

Samen met jouw gaan we naar de ins & outs kijken van je bedrijf en deze vast leggen op de foto. Hiermee kun je in de toekomst op de website, in uw flyers of in je presentaties in een klap duidelijk maken wat je kunt of waar je bedrijf voor staat!

Wil je professionele, pakkende foto’s die je potentiële klant overtuigen dat jij een goede zakenpartner en zijn beste keus bent? Neem dan contact met ons op!

Een bedrijfsrapportage is er al vanaf €325,- (excl. btw)

Event-rapportages

Een event kan er in allerlei soorten zijn, van gala tot zakelijke dinner, van belangrijke meeting tot een workshop.

Vaak wil je als bedrijf laten zien wat voor mooi of professionele evenementen je voor klanten, leveranciers of personeel organiseerd. Meestal zijn er hier of daar wel een paar mensen die met een smart phone een fototje hebben gemaakt. Maar is dit representatie voor jouw bedrijf? Kun je deze foto's op de website laten zien of gebruiken in promotiematerialen? Vaak is de kwaliteit daar helaas niet goed genoeg voor.

Wij helpen je aan deze hoge kwaliteit foto's die je nodig heeft om het event de volgende keer professioneel te kunnen promoten. Of dit nu is op social media of voor drukwerk, aan de kwaliteit van de afbeelding zal het niet liggen. Op voor beide media optimaliseren wij het beeldmateriaal.

Dus: voor hoge kwaliteit foto’s van je feest, conferentie, gala of event moet je bij ons zijn. Maak snel een afspraak, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wij legen uw event al vast vanaf €125,- (excl. btw)

Scroll to top