Event Rapportages

eventrapportage: voedselWat voor soorten eventrapportage zijn er?

Events zijn of evenementen in goed nederlands zijn er genoeg. Zowel zakelijk als privé heeft iedereen wel eens een evenement bezocht. Zakelijke beurzen, privé feestjes of een trouwerij. Het zijn allemaal evenementen die we al dan niet zakelijk of privé om wat voor reden dan ook vast gelegd willen hebben. In dit deel focussen wij ons op de privé evenementen. Dit vergt een hele andere benadering als zakelijke evenementen. Bent u opzoek voor uw zakelijke event, kijk dan hier verder. Drive gezien zijn er natuurlijk allerlei mooie gelegenheden waarvoor we een evenement organiseren. Hoe stom het ook mag klinken, maar een trouwerij, een begrafenis, een 50ste verjaardag en een communie zijn allemaal gelegenheden die we als event/evenement kunnen beschrijven. Van elke privé gelegenheid kunnen wij een passende eventrapportage maken, met daarbij een passende fotograaf.

Dat doen wij met veel plezier en passie voor je! Of het nu gaat om jullie bruiloft of om je 50ste verjaardag, dat maakt niet uit. Alle events worden door ons met de zelfde zorg voorbereid, uitgevoerd en afgehandeld!

Naast een fotograaf heb je er een gezellige gast bij die zich als een kameleon onder de gasten begeeft, en ondertussen legt hij deze prachtige dag vast.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw event? Wacht niet en vraag naar de mogelijkheden!

Wil je in detail weten waarom je eigenlijk een professional in zou moeten huren voor een eventrapportage? Lees dan mijn artikel met 5 redenen om een professional in te huren.

Albums van uw Event
v.a. 189.95
(incl. btw)
Event Raportage
v.a. 149,95
(incl. btw)
Scroll naar boven