People Fotografie

Wat word er verstaan onder People fotografie?People fotografie: conceptual

People fotografie (ofwel mensen fotoografie vertaald) is een heel breed begrip. Er worden heel veel takken van de fotografie onder deze noemer gevangen o.a.:

Het valt er allemaal onder. Kort samengevat kun je stellen dat alle fotografie die met mensen te maken heeft onder people fotografie vallen. Bij veel andere fotografen zul je dit onder portetfotografie terug vinden. Wij vinden echter dat je dan de mens te kort doet. Want niet alles is een 'simple' portretje. In veel gevalen gaan het om de herinnering die de mensen op de foto aan het moment of de locatie van de foto overhouden. Niets is belangrijker dan herinneringen in beeld vastleggen. In onze gedachten vervagen deze herinneringen sneller als wij zelf denken. Onze foto's helpen jouw die herinneringen vast te houden!

Ons People fotografie aanbod

Net als de term is ook ons aanbod zeer breed op dit gebied. Opzoek naar iemand die jouw samen met je familie aan een mooie herinnering kan helpen?
Wij hebben een goede aanpak en zijn gespecialieseerd in portret fotografie. Zowel in de studio als op locatie kunnen we je van dienst zijn.

Ook voor een mooie foto van jezelf kun je bij ons terecht, wij maken er een hele belevenis van.
In onze kleine studio, met huizelijk gevoel maken wij professionele foto's waar je vrienden van zullen op kijken!

Staat het "soort" shoot hieronder er niet bij? Of ben je met meer personen, neem dan gewoon even contact met ons op om te overleggen.
Wij zoeken samen met jouw naar de juiste oplossing!

Social Media Profiel shoot
v.a. €59.95
(incl. btw)
Familie shoots
v.a. €89.95
(incl btw)
People fotografie: Familie portretten
Fashion & Lifestyle shoots
v.a. €149.95
(incl. btw)
People fotografie: fashion & Lifestyle
Scroll naar boven