Corporate Event Fotografie

zakelijke event fotografie

Van workshop tot gala

Corporate events zijn er in allerlei soorten, van gala tot zakelijke dinner, van belangrijke meeting tot een workshop. Vaak wil je als bedrijf laten zien wat voor mooi of professionele evenementen je voor klanten, leveranciers of personeel organiseerd. Meestal zijn er hier of daar wel een paar mensen die met een smart phone een fototje hebben gemaakt. Maar is dit representatie voor jouw bedrijf? Kun je deze foto's op de website laten zien of gebruiken in promotiematerialen? Vaak is de kwaliteit daar helaas niet goed genoeg voor. Dit is waar onze corporate event fotografie in beeld komt!

Wij bieden een opmaakt gemaakte service om op corporate events, gepast en vakkundig beeldmateriaal te maken voor onze klanten. Deze beelden zijn geschikt voor promotimateriaal of social media posts. Wij helpen je aan de hoge kwaliteit foto's die je nodig hebt om het event, in de toekomst, professioneel te kunnen promoten. Of dit nu is op social media of met drukwerk, aan de kwaliteit van de afbeelding zal het niet liggen. Voor beide media optimaliseren wij het beeldmateriaal.

Onze werkwijze bij corporate event fotografie

Stap 1. De kennismaking

Het belangrijkste voor een goede uitvoering is weten wat jouw specifieke wensen zijn. Om hiervan een beeld te krijgen zullen wij contact met je opnemen om een afspraak in te plannen. In deze meeting nemen we alle details van jullie event door. Daarnaast zullen wij je vertellen hoe wij denken jouw event het best te kunnen vastleggen.

Stap 2. Uw wensen controleren

Na het overleg stellen wij een offerte op waarin alle wensen, ideeën en mogelijkheden vast gelegd zijn. Met deze offert toetsen wij of de wensen goed begrepen hebben en er niets vergeten is. Deze offerte kan nog op allerlei punten aangepast worden naar jullie wensen.

Stap 3. De dag van het evenement

De dag van het event is daar! Het is tijd om de zakelijk correct geklede fotograaf op jullie event te ontvangen. Deze zal minsten 15 min voor de afgespoken tijd aanwezig zijn, zodat hij zijn spullen klaar kan maken. Hij moet immmer kunnen starten volgens afspraak. De fotograaf zal zich gedurende het event zoveel mogelijk tussen de gasten mengen. Hierbij probeert hij een volledig beeld van uw event te creëren. Na afloop van de overeengekomen tijd zal de fotograaf zich afmelden bij zijn contactpersoon. Hierna gaat hij met jullie foto's aan de slag in de nabewerking.

Stap 4. De oplevering

De normale oplevering vind plaats binnen 14 dagen na de dag van het event. Mocht u de foto's binnen 24 uur willen ontvangen, is het mogelijk om een spoedbewerking uit te laten voeren. Hiermee kunt u z.s.m. de foto's online brengen en gebruiken in eventueel promotiemateriaal. Oplevering tijdens het event of direct printing behoren ook tot de mogelijkheden.

 Met oplevering tijdens het event  is het mogelijk om direct te upload naar social media. Daardoor krijg je direct professionele content die aandacht trekt.
Bij direct printing kun je bezoekers een leuk aandenken mee geven in de vorm van een foto, zodat ze nog langer aan jouw bedrijf en event herinnerd worden.

Dus: voor hoge kwaliteit foto’s van je feest, conferentie, gala of event moet je bij ons zijn. Afhankelijke van uw wensen kunnen wij u een opmaat gemaakte offerte aanbieden. Wij werken met onze standaard pakketten, maar ook met heel specifieke op maat gemaakte oplossingen. Hierdoor kunnen wij altijd een passende aanbieding maken voor uw event. Maak snel een afspraak, dan bespreken we de mogelijkheden voor uw corporate event.

Wij legen uw event al vast vanaf €125,- (excl. btw)

Scroll naar boven