Over mij & Bergkamp Photography

Over mij


Mijn naam is Erwin Bergkamp. Mijn passie heb ik jaren geleden gevonden in de fotografie. Na vele jaren hobby en een aantal scholingen te hebben gevolgd, heb ik de sprong gemaakt en ben gestart als commercieel fotograaf met Bergkamp Photography.

Fotografie bied zo veel mooie kanten. Je leert nieuwe mensen kennen, vangt herinneringen voor deze mensen in beeld & in veel gevallen mag je ze wat leren! Veel mensen vragen zich af WAAROM ik iets doe, en dit leg ik je graag uit. Zo staat er tijdens het maken van de foto's niet iemand 'gewoon op een knopje te drukkken', maar komt er een stukje begrip bij. Hierdoor ontstaat er vaak al snel een band en vertrouwen. Mensen voelen zich dan al snel op hun gemak. Daarnaast ben ik jonge kerel die makelijk in de omgang is, waardoor gespreken vaak vanzelf komen. Ook dit helpt bij het ontspannen en maken van spontane foto's

Erwin Bergkamp, eigenaar Bergkamp Photography

Over Bergkamp Photography


"Een belevenis maken van Fotografie & beeldbewerking voor iedereen."

Dat is mijn missie. Met dit doel, deze missie, ben ik Bergkamp Photography gestart. Ik wil mensen helpen plezier te beleven aan het maken van foto's, zowel voor als achter de camera. Zowel zakelijk als privé.

Fotografie is iets waar ik altijd plezier in heb gevonden. In goede en in slechte tijden. Jouw helpen om dit zelfde plezier te vinden en te zien is mijn doel. Dit kan ik doen door jouw iets bij te brengen via een workshop of Coaching. Maar ook door schitterende professionele foto's te maken van jouw in je werkomgeving of in de studio. Met het starten van Bergkamp Photography heb ik de mogelijkheid gecreëerd om dit voor iedereen beschikbaar te maken.

Ben je nieuwschierig geworden naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Zullen we dan eens gezellig samen een bak koffie doen en hier over praten? Stuur mij even een email of bel.

Bergkamp Photography Logo

Wat zeggen ethausiaste klanten over mij?

caret-down caret-up caret-left caret-right

"Door onze gedeelde passie voor fotografie, Erwin achter de camera en ik er voor hadden we al een aantal keer gesproken om samen eens wat plaatjes te schieten. Toen ik een berichtje kreeg van Erwin dat zijn nieuwe studio klaar was en getest moest worden lagen de spullen zo in de auto en was ik onderweg. Door onze overeenkomende verwachtingen van het resultaat duurde het niet lang voordat er zeer gave foto's gemaakt werden.

De ontspannen, relaxede en positieve vibe rond Erwin maakt niet alleen het samenwerken erg prettig, hij zorgt ook voor een natuurlijk, ontspannen omgeving en niet te vergeten erg mooi resultaat!"

Judith Renes Lunteren

"Een gepassioneerde fotograaf die alle tijd neemt tijdens de fotoshoot. Hij laat je graag alle fijne kneepjes zien van het vak waardoor je door zijn enthousiasme met plezier erin meegenomen wordt.

Er wordt gekeken naar alle verschillende mogelijkheden waarbij ik zelf ook mijn mening mocht geven die op een erg vriendelijke manier besproken werd. Daarnaast ook veel gelachen waardoor het een plezier is om gefotografeerd te worden. Kortom echt een goede aanrader!

"Vanwege een steeds meer groeiende carriere als DJ/Producer was ik op zoek naar een fotograaf voor persfoto's en een nieuw logo. Ik dacht meteen aan Bergkamp Photography vanwege zijn passie voor fotografie. erwin was erg enthousiast met mijn verzoek en we zijn direct aan de slag gegaan met ideeën op doen. Binnen één middag waren we klaar met het maken van de foto's en het idee van het logo.

Erwin had alle vrijheid in het bewerken van de foto's en het maken van het logo. Binnen enkele weken kreeg ik al de resultaten te zien en het was precies zoals ik zelf in gedachte! kortom, een zeer te vreden klant!"

Astrid V De Bilt

"Erwin Bergkamp is een fotograaf met passie voor zijn werk en dat zie je aan elke foto die hij maakt. Veelzijdig schiet hij mooie plaatjes van de natuur om ons heen, maar ook prachtige portret foto's die ik zelf ook heb laten maken samen met mijn dochter door hem. Een jonge gedreven fotograaf die elke uitdaging aan gaat als het om fotografie gaat."

Angel Verkerk Bilthoven

"Meerdere malen een fijne samenwerking gehad met Erwin (Bergkamp Photography) met mooie resultaten van goede kwaliteit. Gezellige en ontspannen sfeer, denkt waar nodig met je mee. Een echte aanrader!"

Scroll naar boven