BOYA BY-M1 Lavalier Microfoon – Unboxing

Een goedkope, maar kwalitatief goede lavalier microfoon

De BOYA BY-M1 Lavalier Microfoon is een van de meest geloofde, goedkope alternativere voor een lavalier microfoon. Na veel gelezen te hebben over deze dasspeld microfoon ben ik toch wel nieuwschierig geworden en wilde zelf uitproberen wat dit beestje voor mij kon betekenen.

BOYA BY-M1 lavalier mic
BOYA BY-M1 lavalier mic

Voor het bedrag van €23,- heb je deze microfoon al in je bezit! Voor dat geld krijg je best wel wat. De volgende spullen worden meegeleverd:

  • De microfoon
  • Een snoer van 6.5m met een 3.5mm Jack, geschikt voor smartphones!
  • Een batterij voor de voorversterker
  • Een klem om de mic op te spelden.
  • Een converter plug naar "grote jack"
  • De gebruiksaanweizing (maarja... wie heeft die nodig? 😉 )

Wat mij direct bij het uitproberen opviel was de kwaliteit van het geluid. Dit is vele malen beter als de onboard mic van je camera of smartphone! Als ik deze microfoon enige tijd uitgeprobeerd heb, doe ik nog een diepgaande review op mijn YouTube-kanaal en zal dan deze post bijwerken.

De unboxing direct na onvangst!

Toen de BOYA BY-M1 Lavalier Microfoon via de post bij mij binnen was heb ik spontaan een unboxing video gemaakt. Hieronder zie je het resultaat!

Zoals je kunt zien kun je dus voor weinig geld al en heel complete lavalier microfoon scoren, met een relatief goede geluidskwalitiet! Het is natuurlijk geen Rode of Sennheisser, maar mijn eerste indruk is dat deze microfoon goed kan concureren met de grote jongens! Nieuwschiering geworden? Je kunt hem natuurlijk ook zelf uitproberen! Hij is makelijk verkrijgbaar via bol.com of www.amazon.de Hij word dan netjes in je brievenbus bezorgd! Laat mij dan weten wat je er van vind via het contact formuliertje!!

Ben je nog geen abonnee van mijn YouTube-kanaal? Overweeg dan om dit te worden! Het kost niets en op die manier blijf je op de hoogte van mijn nieuwste videos! Hier vind je mijn kanaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven