Intuos Pro M van Wacom – Unboxing

Mijn nieuwe Wacom Graphische Tablet

Pen & Touch
Pen & Touch

Na Jaren van trouwe dienst heb ik besloten mijn Intuos Pen te vervangen voor zijn grote broer de Intuos Pro M. Dit omdat deze een groter werkoppervlak heeft, meer quick-buttons, hogere nauwkeurigheid en betere drukgevoeligheid. Nu was nog de vraag welke versie? De nieuwe of de oudere versie. Wacom heeft zojuist en nieuwe versie van de Intuos uitgebracht welke nog beter zou moeten presteren.

 

 

Waocm Intuos Pro M Old
Waocm Intuos Pro M Old

Verder zijn de voornaamste verschillen tussen beide tablets te overzien. Het formaat is gewijzigd, de behuizing is van steviger materiaal, het aan/uit zetten van de touch-functie heeft een aparte schakelaar gekregen ipv onder een van de quick-buttons geconfigureerd te zijn. En zo zijn er nog een aantal wijziging waar ik van zeg dat ik deze niet perse nodig heb. Om de investering binnen de perken te houden en ik nog niet eerder met de grote Intuos Pro gewerkt heb, heb ik gekozen voor de oudere versie. Deze zou met al zijn specs al aan mijn behoefte moeten voldoen.

 

De Intuos Pro M Unboxen!

Mijn intentie is om de "oude" versie die ik besteld heb eerst "op" te gebruiken (tot dat het tekenoppervlak versleten is) en daarna te investeren in de nieuwe versie. Uiteindelijk was mijn nieuwe Wacom Intuos Pro M binnen en heb ik voor jullie het openen van de doos gefilmd (of te wel een UNBOXING). Deze vind je hieronder.

De eerste indruk is erg goed en schept hoge verwachtingen! Als hij net zo goed presteert als dat hij eruit ziet dan is was dit zeker de aanschaf waard! Vonden jullie dit leuk om te zien? Abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal! Wil je nog verder op de hoogte blijven? Like dan mijn Facebook-pagina! Hier post ik veel informatie over fotografie en de projecten waar ik mee bezig ben. Wil je meer weten over fotobewerking? Lees dan mijn artikel "De ultieme gids voor fotobewerking".

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven