Photoshop Workshop in Hannover van Kristof

Op pad voor Photoshop-kennis!

Kristof & Erwin na de Photoshop-workshop
Kristof & Erwin na de workshop

Zo, na enige tijd niet op pad te zijn geweest op fotografie gebied, weer een mooi reden gevonden om er op uit te trekken! En wel dit keer voor nieuwe kennis omtrent retouching in Photoshop. (post-processing, bewerken, editen, hoe je het ook noemen wilt).

De reis bracht mij dit keer wat verder als ons eigen Nerderland, en wel naar Duitsland. Al enige tijd volg ik Calvin Hollywood, een van mijn grote voorbeelden. Hij heeft inmiddels een team van mensen om zicht heen verzamelt en door een van deze mensen werd de een workshop Photoshop gegeven! EN WEL GRATIS! Dit alles werd gesponsord door Wacom kwam ik wat later achter.

De man die de workshop gaf was Kristof Göttling, een ware Photoshop Guru! Wat er uit zijn handen komt is echt te gek!

Tijdens zijn workshop heeft hij in 4 uur tijd alle "gevorderde" tips en tricks gepresenteerd die je maar kunt bedenken. Ik heb dan ook driftig mee zitten schijven toen hij aan het vertellen was. Zijn belangrijkste boodschap was: Photoshop moet leuk zijn. Je moet er plezier aan beleven!

Hij liet zien hoe krachtig Photoshop inmiddels geworden is en dat je, afhankelijk van je doel al heel veel kunt bereiken in weinig tijd! Belangrijkste is altijd in gedachte houden waar je een foto voor bewerkt. Is het voor Social Media of voor een giga billboard? Daar gaat verschilende effort in zitten.

Hieronder vind je de VLOG van deze dag! Zeker leukom even een kijkje te nemen! En als je meer van dit soort video's wilt zien, kijk dan op mijn YouTube-kanaal! En vergeet niet te aboneren!

Ben je nieuwschierig geworden naar Krisof? Hij is te vinden op verschillende Social Media, met name op Facebook & Instagram is hij heel actief! Momenteel maakt hij hele leuke stories op Instagram! Ook hier zeker even een kijkje nemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven