Bekende fotograaf uitgelicht: Calvin Hollywood

Wie is Calvin Hollywood!?

Deze man, Calvin Hollywood, is afkomstig uit Duitsland uit de buurt van Mannheim. Calvin Hollywood is natuurlijk zijn artiestenaam. Zijn echte naam is echter moeilijk te achterhalen. In Nederland is deze fotograaf (nog) niet zo bekend, maar wat een werk levert deze man af! Zoals hij zelf zegt is hij coach, trainer & artist. Het gaat in deze blog vooral om zijn artiestenwerk. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Deze man is bekend geworden in de fotografie en graphische industrie door zijn kunsten in Photoshop. Deze man is een meester in het bewerken van foto’s. Soms zijn de bewerkingen zo “heftig” dat sommige mensen zich afvragen: “Wat heeft dit nog met fotografie te maken!?”. Het antwoord daarop: het basismateriaal! Want Photoshop maakt een slechte foto niet goed. Photoshop maakt een goede foto beter, mits je dat goed doet. Hij fotografeert en bewerkt het grootste deel van zijn foto’s zelf. Calvin Hollywood is met name in de Duitse fotowereld door deze manier van werken en zijn behulpzaamheid bij het uitleggen van Photoshop en zijn licht set-ups erg bekend geworden.

Naast het bewerken van zijn foto’s geeft hij ook uitgebreid een kijkje in de keuken. Calvin Hollywood heeft vele tutorials op YouTube uitgebracht waarmee je zelf aan de slag kunt gaan. Hij laat verschillende technieken zien en probeert hiermee anderen te inspireren. Daarnaast heeft hij vele verschillende videotrainings uitgebracht voor verschillende uitgevers die goed zijn voor beginners én gevorderden!

Op dit moment is hij zo succesvol met zijn complete onderneming dat hij een team van 7 man heeft waarmee hij alle trainingen, workshops & fotoshoots runt! Door zijn openheid, mind-set en werk is hij voor mij een groot voorbeeld geworden!

Hieronder vind je een aantal van zijn werken, waarvoor hij persoonlijk toestemming heeft gegeven om deze hier te publiceren.

Calvin Hollywood is te vinden op verschillende social media waaronder YouTube & Facebook.
Daarnaast heeft hij zijn eigen websites: www.artistshooter.com & www.calvinhollywood.com.
Mocht je meer over hem te weten willen komen kun je hier een kijkje nemen. Wat vind je ervan? Laat het weten in de reacties! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven