Bekende fotograaf uitgelicht: Glyn Dewis

Wie is Glyn Dewis!?

Na een Duitse fotograaf is het nu de beurt aan een bekende Engelse fotograaf! Zijn naam is Glyn Dewis en gaat al jaren mee in de wereld van fotografie en retouchering. Hij is afkomstig uit Staffordshire in de UK, maar woont tegenwoordig in Oxford. Van enkele zakelijke portretten tot complette directie groepen, Glyn heeft een hele typische look aan zijn foto's. De meeste voelen heel ouds en/of intens aan. Hij weet goed de emotie vast te leggen en over te brengen in zijn foto's.

Glyn Dewis - The Bearded Villains
The Bearded Villains by Glyn Dewis

Momenteel reist Glyn veel over de wereld een geeft workshops, coacht mensen en schrijft artikelen voor enkele grote Europese en Amerikaanse tijdschriften waaronder Photoshop User And Practial Photoshop). Verder is hij actief op YouTube. Hier heeft hij verschillende kleinere tutorials voor beginners en gevorderden.

Hieronder vind je nog meer werk van Glyn Dewis. Zijn socialen kanalen zijn onder andere FacebookYouTube & Instagram. Neem hier gerust een kijkje en kom meer over hem te weten! Naast de social media heeft Glyn Dewis inmiddels ook al 3 boeken uitgebracht: 'The Photoshop Workbook: Professional Retouching and Compositing Tips, Tricks and Techniques'; Photograph Like A Thief & Photoshop Toolbox. Beide boeken zijn erg inspirerend! Leuk om te weten: Glyn Dewis zal dit jaar ook aanwezig zijn bij Professional Imaging! Hij doe hier een live shooting gevolgd door live editing! Dit word zeker de mooite waard!

Wat vind jij van het werk van Glyn? Heb je al eens van hem gehoord of is dit echt een totaal onbekende? Laat het me weten! 🙂

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven